3E|AMTýden 2 – Jedeme bomby?!

Týden 2 – Jedeme bomby?!

Tenhle týden překypoval senzační energií! 

Jsme moc rádi, že se chcete na naší lize podílet a že se ji nebojíte veřejně podpořit.
Alespoň to nám říkají samotní hráči a taky čísla našeho streamu, který tento týden v jeden moment překonal hranici 280 lidí!

A teď už k pravidelnému reportu odehraných zápasů, které jako vždy naleznete na našem #Twitch a #Youtube kanále:

Hearthstone stream se tentokrát podíval na zápas FeedErika (VŠB) vs. MegaNinja (VUT), v němž VŠB zvítězila proti svému soupeři s čistým skóre 3:0.
Jako druhý zápas jsme poté mohli vidět hráče Renyx (ČZU) vs. BoreCZ (ZČU), kdy si ZČU po menším trápení odnesla bodové vítězství.

Pravidelná úterní dávka CS:GO se nám rozehrála s celky Esport.MENDELU vs. UKarkulky. Ukarkulky jsme mohli vidět i týden minulý a jejich osud se bohužel opakoval – podlehly MENDELU 2:0.
Následoval zápas realtaxi (VŠB) vs. VUT Boys, ve kterém se pánové z VŠB předvedli v plné palbě a rozdrtili svého soupeře bez mrknutí oka – že by esportovní učebna boost?

A na závěr jsme se mohli dívat na League of Legends, kde se nejprve utkaly celky Anxiety is my OTP(VŠB) vs. Lesy Mírného Pásu(UK), kde jsme mohli vidět dosti vyrovnaný zápas, který se nakonec naklonil na stranu VŠB.

Zakončení týdne bylo tentokrát v rukou Bit For The Win(VUT) vs. UHK LOL, ve kterém borci z Hradce ukázali, že i mladá univerzita může mít kvalitní hráče!

 

No a my se uvidíme u dalšího streamu! Pravidelně Po/Út/St <3

Zatím se mějte pěkně a budu se těšit opět za týden,

Čau!

Lubomír “Coola”