3E|AMTýden 3 – Korona udeřila

Týden 3 – Korona udeřila

Přežili jsme! 

Jelikož se nám značně snížila účast lidí přímo ve studiu z důvodu vládních omezení a naší vlastní opatrnosti, museli jsme přistoupit k hostování komentátorů online. Poprvé jste tak u nás na streamu mohli vidět kluky a holky přítomné pouze webkamerou z jejich obýváků. A jak se nám to povedlo? Zhodnoťte sami 🙂

Na našem pravidelném streamu to totiž nenechalo žádné šrámy:

V našem Hearthstone pondělku jsme viděli hráče Perun(VŠE) vs. Kure2015(UK), kdy po prvním prohraném kole se VŠE jako kdyby probudilo a ukončilo tak celou sérii 3:1.
Zato Darilin(VUT) vs. Dejvid(UK), byl o poznání vyrovnanější a taktičtější zápas. Po napínavém souboji a neustále výměně si ale VUT připsalo poslední bod a zvítězilo nad svým sokem 3:2.

CS:GO začalo zápasem PRAF UK vs. VUTdaFuq kde jsme byli svědky masakru. Hráči UK se ukázali jako jasní favoriti a v celém zápase, který skončil 2:0 pro ně, ztratili jediná 2 kola z 34.
Druhým byl zápas VŠBoti vs. VŠE MM HEROES, který nám nabídl slušnou dávku akce! A teď mi věřte, já také čekám na to, kdy konečně někdo týmům z VŠB ukáže jak se to má hrát, ale ani tentokrát tomu tak nebylo. VŠB napínavě zvítězilo 2:1.

Zakončení v podobě League of Legends, otevíral zápas favoritů Vepřoví ve křoví(VŠB) vs.Team Yolomouc(UPOL), na jejiž hru vám doporučuji se podívat, málem to totiž klukům z UPOLu vyšlo.

Na závěr celého týdne hráli VUT m8 vs. ESTUBA Evolution, kdy oba odehrané zápasy dopadly dominancí ze strany VUT.

 

A co uvidíme příště?

Nechte se překvapit…

Zdraví,

Lubomír