3E|AMTýden 1 – První výhry & prohry, premiéra streamu

Máme za sebou první týden ligy a společně s ním i první stream! Pondělí – první HS

V pondělí jsme poprvé odstartovali pravidelný stream a poprvé z nového studia. Zahájili jsme ho parádním Hearthstonem v podání Berena(UPCE) vs Lyos(VŠFS), ve kterém UPCE podlehla proti svému soupeři, tak aby v zápětí roznesla v souboji Trubadur(MENDELU) vs Misaks(UPCE) svého oponenta na lopatkách. Na samotný začátek přijel pokřtít studio viceprezident CESA Alan Ilczyszyn. 

Stream se setkal s mnoha nedostatky ze strany naší nově-učící se produkce, které jsme v rámci hearthstone již vyřešili. Jako třeba delay na streamu, který by mohl umožňovat hráčům ghostovat a získat tak nekalou výhodu při hře.
Komentáře se ujal Oldřich “Faeli” Mahdal a Tomáš “Evelis” Vaculík

Úterý – první CS:GO

Úterek je v roli CS:GO, jehož jubilejní stream zahájily celky VUT Boyz vs UKarkulky, ze kterého si odneslo VUT vítězství 2:0 a po kterých následoval souboj našich bratů. 

Zápas TEDI Bears B (UCM) vs ESPORT STUBA, z jehož výsledku se radovala STUBA.
Komentáře se ujal Matěj “Straty “Cihlář a studentský komentátor Ondra “Harasal” Minčev

Středa – první LoL

Uzavírkou našeho prvního stream týdne bylo samozřejmě League of Legends, ve kterém se nejprve ukázaly týmy Čas Vyhrát Univerzitní Turnaj(ČVUT) vs Goats of Raising(UTB), kde ČVUT po nelehkých hrách vzalo zápas 2:0.

Po něm nás čekal zápas šampiónů minulých let Vepřoví ve Křoví(VŠB) vs VUTpad, kde poměrně s přehledem VŠB urvalo obě hry a vydalo se cestou potvrzení svého titulu.

Stream jsme zahájili rozhovorem s adminem Lakartem o 3E:AM, navázali povídáním s evenťákem Martinem Hallou a Romanem Dufkem na téma “Gamingové eventy v době Covidí” a poté jsme přešli plynule do vysílání.

LoL komentovali Roman Dufek a “Happ1” Jiří Šťastný


Která univerzita má tedy ty nejlepší hráče? 

To všechno se dozvíš na našem streamu > https://www.twitch.tv/esportsa

Za týden můžete opět očekávat novinku na webu!

Lubomír